HINNASTO

HINNASTO 2019

PIDÄTÄMME OIKEUDET MUUTOKSIIN.

Guinot kasvohoidot

GUINOT HYDRADERMIE (1h15min)

Hydradermie erikoiskasvohoito sukeltaa pintaa syvemmälle. Syväpuhdistava, syväkosteuttava ja ihoa vahvistava koneellinen kasvohoito. Hoidossa käytettävät ihotyypin mukaiset tehoaineet (esim.hyaluronihappo) imeytetään syvälle ihoon erityisen kaksois-ionisaation avulla. Hoidossa iholle tehdään myös happiterapiaa käyttäen hyväksi korkeataajuusvirtaa. Rentouttava erikoiskasvohoito hämmästyttää tehokkuudellaan.

85€

GUINOT HYDRADERMIE LIFT (1h15min) 

Todellinen Lifting -erikoiskasvohoito. Hoito muokkaa kasvonpiirteet uuteen uskoon. Konehoito-osuudessa tehdään ensin lymfakiertoa stimuloivia hoitoliikkeitä ja sen jälkeen tehokkaasti kiinteyttävä lihasstimulaatio-osuus. Käsin tehtävä hieronta rentouttaa "jumppatunnin" jälkeen. Aloita kokeilemalla kolmen kerran hoitosarjaa. Parhaisiin tuloksiin päästään kymmenen kerran hoitojaksolla. (Sarjassa voidaan tehdä myös Lift Express-hoitoa.)

85€

GUINOT HYDRADERMIE LIFT EXPRESS (50min)

Hoidossa tehdään tehokas pelkkä laitehoito-osuus, sopii hyvin sarjahoitoon.

55€

GUINOT KUNINGATARHOITO (2h)

Täydellinen kasvohoito. Hoito sisältää sekä hydradermie kaksoisionisaation, happiterapian että lihasstimulaatio-osuuden.

130€

GUINOT AGE SUMMUM LIFT (1h15min)

Äärettömän kaunis iho. Erikoishoito on tarkoitettu ikääntymisen merkkeihin, erityisesti rypyille ja juonteille. Hoito tekee ihosta tasaisemma, kirkkaamman ja napakamman tuntuisen. Puhdas C-vitamiini toimii iholla voimakkaana antioksidanttina tehden ihosta välittömästi heleämmän. Kiinteyttävä hieronta viimeistelee hoidon. Iätöntä kauneutta, ihanaa hemmottelua.

85€

GUINOT HYDRA CLEAN (1h15min)

Puhdistava ja tehokkaasti kirkastava laitehoito sekä perusteellinen mekaaninen puhdistus epäpuhtaalle ja tukkeutuneelle iholle. Puhdistuksen jälkeen iholle tehdään desinfioiva ja rauhoittava laitekäsittely. Hoidon jälkeen iho tuntuu selvästi puhtaamalta ja kirkkaammalta.

75€

GUINOT HYDRA CLEAN (45min) 

Puhdistava laitehoito (ilman mekaanista puhdistusta). Sopii hyvin sarjahoitoon tukkeutuneelle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle.

Kokeile sarjana esim. 1x HYDRACLEAN 1h15min + 2x HYDRACLEAN 45min.  

55€

GUINOT AROMATIC FACE (1h15min)

Täydellinen kasvohoito stressin ja kiireen keskellä. Kokonaisvaltaisesti palauttava ja rentouttava kasvohoito, jossa aromaattiset öljyt kulkeutuvat hengityksen kautta koko kehoon hoitaen mieltäsi ja rentouttaa lihaksiasi. Hoidossa tehtävä hyvän olon -hieronta sekä erikoisnaamio jättää ihosi terveellisen hehkuvaksi ja olosi on rentoutunut, rauhallinen ja virkistynyt. Ihanan rentouttava lahja idea.

85€

GUINOT AROMATIC IHONPUHDISTUKSELLA (1h15min) 

Tehokas yhdistelmä , jossa yhdistetään rentouttava aromaattinen hoito ihollesi ja sen lisäksi puhdistetaan iho epäpuhtauksista, iho hohkaa heleyttä ja on puhdas.

95€

Muut kasvohoidot

IHONPUHDISTUS (1h15min)

Tukkeutuneelle, epäpuhtaalle iholle loistava perushoito. Alkupuhdistus, kuorinta, ihon pehmitys, mekaaninen syväpuhdistus, ihon tarpeen mukaiset tehoaineet ja naamio.

75€

PIKAKASVOHOITO (45min)

Piristystä arkeen ja vaikka lahjaksi. Alkupuhdistus, kuorinta, naamio, tehotuotteet - voilá! Kaunis ja raikas iho nopeasti. Hoito tehdään ihon tarpeiden mukaan.

55€

MIESTEN KASVOHOITO (1h15min)

Miehille suunnattu oma kasvohoito, jossa katsotaan ihon tarpeiden mukaan tehtävä hoito. Tehokas ihotyypin mukainen kasvohoito. Sisältää perusteellisen mekaanisen puhdistuksen ja tarpeen mukaisen hoidon.

75€

KOULULAISEN IHONPUHDISTUS (alle 18v.) (1h15min)

Epäpuhtaalle, tukkeutuneelle ja puhdistusta tarvitsevalle koululaiselle. Ihonpuhdistuksessa keskustellaan oikean oppisesta ihonpuhdistuksesta samalla kun hoidetaan ihoa kuntoon. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ihon pehmityksen, mekaanisen puhdistuksen, ihon rauhoituksen ja lopuksi joko talia imevän naamion tai tehokosteuttavan naamion. Hoito viimeistellään sopivalla hoitovoiteella.

65€

KASVOHIERONTA (45min)

Rentouttava hieronta jossa hierotaan kasvot, hartiat ja pää. Hoito sisältää tehoampullin sekä naamion ja hoitovoiteen ihotyypin mukaan.

50€

pHformula kasvohoidot

pHformula on ensimmäinen farmakosmeettinen tuotesarja, joka perustuu ihon uudelleen aktivoimiseen eli pinnoittamiseen kuorinnan sijaan. pHformulan ihon pinnoitusprosessi on innovatiivinen yhdistelmä kosmeettista ja lääketieteellistä ihonhoitoa. Ihon pinnoituksella on huomattavia hyötyvaiktuksia sekä etuja tavallisiin kuorintahoitoihin verrattuna. Useimmilla kuorintahoidoilla pyritään poistamaan ihosolukkoa, pinnoitushoidot puolestaan aloittavat ihosolujen kiihtyvän uudistus- ja korjaamisprosessin.

Ihon pinnoitushoitojen ainutlaatuinen toimintaperiaate perustuu tuotekehittelyn tuloksena syntyneeseen erityiseen kuljetinaineyhdisteeseen. Hoitomuodon tavoite on keskittyä kuolleen solukon poistamisen sijaan ihosulojen uudistamiseen ja uuden solukon mahdollisimman tehokkaaseen muodostamiseen.

S.P COMPLEX KIRKASTAVA KUNTOKARTOITUSKÄSITTELY

(SUOSITUS ETTÄ TEHDÄÄN ENSIMMÄISENÄ HOITONA, ennen pinnoitushoitoja)

Osana ihon kuntokartoitushetkeä tehtävä S.P. Complex herkkyystesti määrittelee ihon sen hetkisen kunnon, reaktio- ja tuntoherkkyyden. Herkkyystesti valmistelee ihoa varsinaista pinnoitushoitoa varten, avaten kuljetuskanavia sekä kevyesti kuorimalla ihon pintaa. S.P. Complex herkkyystesti tehdään ennen jokaista pinnoitushoitoa sopivan hoidon valitsemiseksi ja parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi. Herkkyystesti voidaan tehdä myös erillisenä pikahoitona ihon kunnon määrittämiseksi.

20€

V.I.T.A.C PINNOITUSHOITO

Lähes jokaiselle ihotyypille soveltuva V.I.T.A.C. C-vitamiinipinnoitus on miellyttävä, nopea ja tehokas toimenpide. C-vitamiinin (askorbiinihapon) kirkastava vaikutus tekee ihosta välittömästi heleän ja ihon pinnasta tasaisen sekä kauniisti valoa heijastavan.

60€

A.G.E PINNOITUSHOITO

Aikuiselle, ikääntyvälle iholle suunnattu pinnoituskokonaisuus silottaa olemassa olevia ikääntymisen merkkejä sekä aktivoi ihon toimintaa ja uudistumista. A.G.E. hoidoissa on mahdollista käsitellä ihoa useammilla happokerroksilla - myös paikallisesti, esimerkiksi erityisen häiritsevien alueiden kohdilta.

75€

M.E.L.A PINNOITUSHOITO

Pigmentoituvalle, kirjavan sävyiselle iholle erityisesti soveltuva M.E.L.A. pinnoitushoito sisältää ainutlaatuisen happopinnoitusnaamion, jonka vaikutusaikaa säätelemällä hoidosta saadaan eri voimakkuuksia. Supistaa ihohuokosia ja tekee ihosta napakan tuntuisen.

95€

A.C.N.E PINNOITUSHOITO

Akneen taipuvaiselle iholle tarkoitetut pinnoitushoidot puhdistavat, normalisoivat ihon toimintaa ja hillitsevät sekä ehkäisevät ihossa olevia tulehduksia. Pinnoitushoitosarjalla saadaan vakuuttavia, näkyviä tuloksia vaikean, jopa kystisenkin aknen hoidossa.

75€

C.R PINNOITUSHOITO

Herkälle, punoittavalle ja reagoivalle iholle tarkoitettu iholle tarkoitettu pinnoitushoito vahvistaa ihon toimintakykyä ja hillitsee ihon ärsytysreaktioita. Hoito sopii mainiosti myös rocasceaan (ruusufinniin) taipuvaisen ihon hoitoon. Ehkäisee punoitusta ja lehahtelua, parantaa ihon luonnollista suojamekanismia.

60€

HUOM!

*Iho ei saa olla ennen hoitoa palanut auringosta tai solariumista.
*Kasvojen alueelta iho karvojen poistosta pitää olla viikko väliä ennen-ja jälkeen hoidosta.
*Vältä A-vitamiini happojen käyttöä 5vrk ennen-ja jälkeen hoitoa.
*Vältä muita kemiallisia kuorintoja 2viikkoa ennen-ja jälkeen hoidon.
*Kasvojen täytepistoksia/botoxia pitää välttää 7vrk hoitojen jälkeen.
*Hoidon jälkeen tulisi välttää voimakasta hikoilua samana päivänä (saunominen, urheilu).
*Hoitoa ei tehdä jos sinulla on aktiivinen yskänrokko.
*Hoidon ennen ja jälkeen tulisi välttää solariumia,/auringonottoa 14vrk ennen- ja jälkeen hoidon.
*MUISTA käyttää pitkän hoitojakson aikana päivävoiteessa vähintään spf 30 suojakertointa.

Kestovärjäykset

RIPSIEN JA KULMIEN KESTOVÄRJÄYS

Sisältää kulmien muotoilun, joka tehdään juuri sinun kasvojen piirteitä korostaen.

32€

RIPSET

Ripsien kestovärjäys.

22€

KULMAT KESTOVÄRJÄYS

Kulmien värin yhteydessä kuuluu muotoilu.

22€

KULMIEN MUOTOILU

Muotoilu tehdää juuri sinun kasvojen piirteitä korostaen.

15€

Jalkahoidot

JALKAHOITO (1h/1h 15min)

Lämmin kylpy, kovettumien poisto, kynsien siistiminen, lakkaus ja rentouttava jalkojen hieronta.

65€

JALKAHOITO VARPAANKYNSIEN GEELAUKSELLA (1h30min)

Pitkäkestoinen geelilakkaus, joka pysyy varpaankynsissä jopa 1-2kk. Suositus että kynsiä viilataan kotona niiden kasvaessa, ei saa leikata.

85€

VARPAANKYNSIEN GEELAUS (45min)

Pitkäkestoinen lakkaus joka kestää varpaankynsissä jopa 1-2kk. Suositus että kynsiä viilataan kotona niiden kasvaessa, ei saa leikata.

47€

JALKAHIERONTA (30min)

Rentouttava jalkahieronta joko työpäivän päätteeksi tai vaikka hemmottelu lahjaksi.

32€

Vartalohoidot

HEMMOTTELEVA KOKOVARTALOHIERONTA (1h)

Hieronta rentouttaa kokonaisvaltaisesti sekä kehon että mielen ja lievittää tehokkaasti lihasjännityksiä.

60€

OSAVARTALOHIERONTA (30min)

Loistava pikahemmottelu arkikiireiden keskelle, lyhyempikin hieronta rentouttaa ja purkaa jännitteitä kehosta.

30€

AROMAHIERONTA (1h)

Aromaattisilla öljyillä rentouttavaa kevyttä hierontaa, joka toimii kokonaisvaltaisesti. Aromaattiset öljyt kulkeutuvat hengityksen ja ihon kautta kehoon, joka vie kehosta jännitteitä ja kuona-aineita. Kiihdyttää aineenvaihduntaa ja poistaa samalla nesteitä. Suositus olisi hoidon jälkeen juoda paljon vettä, jotta kuonat poistuvat kehosta, eikä suositella saunaa tai hikiliikuntaa samana päivänä.. Hoidon jälkeen olosi on levännyt ja raukea. Loistava lahjaidea.

70€

Rakennekynnet

GEELIKYNNET UUDET (1h45min)

Kestävät rakennekynnet laadukkailla Pronails tuotteilla. Koristelut kuuluvat uusien kynsien hintaan. Kynnet pidennetään muoteilla ja geeli kovetetaan led/uv-valolla. Tuloksena upean kiiltävät ja pysyvät kynnet viikkoja. Kynsien keskimääräinen huoltoväli on 4 viikkoa.

85€

GEELIKYNSIEN HUOLTO (1h30min)

Huoltoväli 3-4vk. Tarkoittettu rakennekynsien huoltoon.

(Muista varata lisäaikaa extra koristuksille)

alk. 65€

GEELILAKKAUS (uudet) (1h/1h15min)

Sopii omalle luonnonkynnelle, ei pidennetä. Erittäin kestävä, lakkaus joka pysyy jopa 3-4 viikkoa oman kynnen vahvuuden mukaan. (Muista varata lisä aikaa extra koristuksille)

alk. 47€

GEELILAKKAUS (huolto) (1h/1h15min)

Vanha väri poistetaan viilaamalla ja valitaan uusi asiakkaan toivoiden mukaan.

(Muista varata lisä aikaa extra koristuksille)

alk.47€

KORISTELUT

Varaa aikaa erikseen (15min), jos haluat extrakoristuksia, sekä rakennekynnelle tai geelilakaukselle. Hinta määräytyy koristeluiden mukaan.

alk.3-15€

GEELIKYNSIEN PIKAHUOLTO (30min)

Sisältää esim. reunojen siistiminen, viilaus, uusi kiiltolakka. Pikahuolto voi pidentää huoltoväliä ja siistiä kynnet esim. juhlia varten. Huom! ei sovellu huonokuntoisille kynsille.

alk. 28€

GEELIEN POISTO (30-45min)

Sisältää kynsien siistimisen ja hoitolakan mukaan.

30€

KÄSIHOITO (40min)

Kynsien siistiminen, kynsinauhojen hoito, hieronta, sekä kirkas hoitava lakka ja kädet ovat huolitellut ja siistit.

35€

 Ripsipidennykset

Tulethan uusiin ripsiin ja ripsihuoltoihin ilman silmämeikkiä, jotta varattu aika ei mene silmämeikin puhdistamiseen ja liiman pysyvyys olisi paras mahdollinen.

VOLYYMI RIPSIPIDENNYKSET (2h15min)

Näyttävät, mutta luonnollisen kauniit ripsipidennykset volyymitekniikalla.
Kuidut istutetaan omiin ripsiin viuhka-tekniikalla, jotka liimataan erikoisliimalla. Huolto väli noin 3-5 viikkoa.

110€

VOLYYMI LYHYT HUOLTO

1h -1h 15min (huoltoväli 2-3vkoa)

65€

VOLYYMI PITKÄ HUOLTO

1h 30min (huoltoväli 3-4vkoa)

70€

KLASSISET RIPSIPIDENNYKSET (1h45min)

Klassisilla kestoripsillä saat luonnollisen kauniin ripsiväri efektin. Helpottaa aamujen meikkaamista ja säästät aikaa. Huoltoväli noin 3-5 viikkoa.

85€

KLASSISET LYHYT HUOLTO

45min - 1h (huoltoväli 2-3vkoa)

55€

KLASSISET PITKÄ HUOLTO

1h 15min -1h 30min (huoltoväli 3-4vkoa)

65€

RIPSIEN POISTO

Kestoripset poistetaan omalla poistoaineella, jolloin ei vahingoiteta omia ripsiä. Poistoaine heikentää liimasidosta, jolloin kuitu saadaan liutettua hellävaraisesti pois.

25€

Meikkaus

Silmätulehduksien välttämämiseksi, pyydän ottamaan oman ripsivärin mukaan.

PÄIVÄMEIKKI

Kevyen raikas ja kestävä päivämeikki, joka pysyy koko päivän. Meikki tehdään asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

45€

JUHLAMEIKKI

Iltajuhliin sopiva ja kestävä juhlameikki, joka tehdään asiakkaiden toivoiden mukaisesti.

60€

HÄÄMEIKKI

Häämeikki sisältää koemeikin, joka sovitaan erikseen morsiammen kanssa. Koemeikissä haetaan tyyli ja sopivat värit morsiammen toiveiden mukaan. Varsinaisena hääpäivänä tehdään täydellinen koko päivän kestävä häämeikki.

85€

FITNESS KISAMEIKKI

Fitness meikki kilpailijoille. Meikki on lavaesiintymiseen kestävä, pohja tarpeeksi tumma, näyttävä ja kaunis. Meikin teko sovittava hyvissä ajoin etukäteen ja riippuen kilpailujen paikkakunnasta onko meikin tekijä saatavilla.

85€

Karvanpoisto

 Sokerointi Alexandria -sokerointimenelmällä, joka sopii sekä naisille ja miehille. Karvan pituus pitää olla 1-2mm vähintään, jotta sokeri tarttuu karvaan kiinni. Ethän mene saunaan, solariumiin tai hikiliikuntaan sokeroinnin jälkeen, ettei karvatuppi tulehdu. (Sokeroinneissa veloitus työmäärän ja ajan mukaan.)

SÄÄRET

alk. 35€

SÄÄRET + REIDET

alk. 65€

BIKINIRAJAT (HUOM vain naisille)

alk. 27€

BRASSI (HUOM vain naisille)

alk. 65€

KAINALOT

alk. 27€

KÄSIVARRET

alk. 35€

SELKÄ TAI RINTA

alk. 35€

SELKÄ + RINTA

alk.50€

HUULI/KASVOSOKEROINTI

alk. 13€