HINNASTO

HINNASTO 2023

HINNASTO PÄIVITTYY 1.1.2024 ALKAEN.

PIDÄTÄMME OIKEUDET MUUTOKSIIN.

Kasvohoidot UUTUUS! 

MARIA GALLAND PARIS

HYDRA GLOBAL 65€/1h15min

– Täydellisesti kosteuttava ja energiaa antava kasvohoito

75 minuutin pituinen kosteuden ja raikkauden infuusio.

Sopii kaikille ja kaikenlaisille ihotyypeille.

Opitimaalisen kosteuden saavuttamiseksi hoito yhdistää manuaalisen hierontatekniikan tehokkuuden ja intensiivisen kosteuttavan peel-off naamion ainesosat. Erilaiset hierontatekniikat ja ylellinen 33 Ultimate Pro Active Enhancer, joka on tarkoitettu vain salonkikäyttöön ja joka vastaa aktiivisten ainesosien imeytymisestä – takaavat iholle täydellisen kosteutuksen. 


NUTRI´VITAL 75€/1h

– perusvoima kuivalle ja erittäin kuivalle iholle

NUTRI'VITAL kasvohoidon ytimessä on uudistunut, madam Gallandin 60-luvulla kehittämä ikoninen yövoide N° 5 Crème Règénératrice. Tämä voimakkaasti ravitseva ja vahvistava voide oli tribuutti Coco Chanelille ja hänen legendaariselle tuoksulleen Chanel N° 5. Voide saavutti nopeasti maailmanlaajuisen maineen. N° 5 voide auttaa palauttamaan ihon joustavuuden ja kimmoisuuden jopa yhdessä yössä. Tämä on vaikuttava ominaisuus vielä tänä päivänäkin.

NUTRI'VITAL tuotteet ja kasvohoito lievittävät tehokkaasti kuivuuden merkkejä, auttavat palauttamaan kuivan ihon mukavuuden tunteen sekä palauttavat ihon suojakerroksen toiminnan normaaliksi.


LIFT EXPERT 75€/1h15min

– Absolute youthful lifting kiinteyttävä kasvohoito.

96% kiinteämpi iho 75 minuutissa. 

Kymmenen eri käsittelyvaihetta – kymmenen askelta täydellisyyteen. Nuorekas hehkuva iho, uudestaan määritellyt kasvojen ääriviivat. Auttaa ylläpitämään kestävää kiinteyttävää vaikutusta ja ihon nuorekkuutta.

100% manuaalinen muotoileva hieronta, runsaiden vaikuttavien aineiden kanssa. Hierontaa suorittaessaan kauneudenhoitaja käyttää ainutlaatuisia tekniikoita, jotka on kehitetty erityisesti tähän hoitoon. Modeling Lifting -hieronta palauttaa ihon joustavuuden, määrittelee kasvojen ääriviivat, lievittää painovoiman aiheuttamaa kasvojen roikkumista, parantaa ihon tekstuuria ja tasoittaa ryppyjä. Hoidon todellinen helmi on yleellinen Lifting-naamio. Tehokkaiden aktiivisten ainesosien ja ammattimaisten erityisten levitystekniikoiden ansiosta naamio hoitaa ja kiinteyttää samanaikaisesti .

Hoito soveltuu myös herkälle ja kuperoosa iholle. 


D-TOX SYVÄPUHDISTAVA HOITO 45€/30min

(Voidaan yhdistää muihin Maria Galland kasvohoito ihon) 

D-TOX syväpuhdistava kasvohoito Uudistunut iho vain 30 minuutissa. Maria Galland Paris on luonut 100% manuaalisen, kaikille ihoille soveltuvan syväpuhdistushoidon, joka kunnioittaa ihon ekosysteemiä ja tarjoaa todistetun tehon vain 30 minuutissa – poistamalla kuolleet ihosolut, imemällä epäpuhtauksia, tukkimalla huokoset sekä edistämällä solujen uusiutumista, säilyttäen samalla ihon yksittäisen ekosysteemin eheyden. Ainutlaatuinen kauneusmenetelmä, joka antaa iholle mahdollisuuden hengittää uudelleen. Iho näyttää hehkuvammalta epätäydellisyydet vähentyvät iho tuntuu puhdistetulta vähemmän toksiineja. 


Kestovärjäykset

RIPSIEN JA KULMIEN KESTOVÄRJÄYS

/KASVOHOIDON YHTEYDESSÄ

Sisältää kulmien muotoilun, joka tehdään juuri sinun kasvojen piirteitä korostaen.

37€/23

RIPSET/KASVOHOIDON YHTEYDESSÄ

Ripsien kestovärjäys.

27€/17€

KULMAT KESTOVÄRJÄYS

/KASVOHOIDON YHTEYDESSÄ

Kulmien värin yhteydessä kuuluu muotoilu.

27€/17

KULMIEN MUOTOILU

Muotoilu tehdää juuri sinun kasvojen piirteitä korostaen.

17€


Rakennekynnet

Käytämme laadukasta ja kestävää MyMacig tuotteita rakennekynsien tekemiseen ja kestäviin geelilakkauksiin. Geelilakkaukset eivät lähde liottamalla, vaan kynsihuolloissa ja poistoissa käytämme hellävaraisesti poraa/viilaa. Rakennekynsille ikäraja on K18 ja geelilakkauksille K16.

GEELIKYNNET UUDET (2h15min)

Kestävät rakennekynnet laadukkailla F.labin tuotteilla.

Kevyet koristelut kuuluvat uusien kynsien hintaan. Kynnet pidennetään muoteilla ja geeli kovetetaan led/uv-valolla. Tuloksena upean kiiltävät ja pysyvät kynnet viikkoja. Kynsien keskimääräinen huoltoväli on 4 viikkoa.

(Muista varata lisäaikaa extra koristuksille) 

alk. 112-115€

RAKENNEKYNSIEN HUOLTO (1h30min)

Huoltoväli 3-4vk. Tarkoittettu rakennekynsien huoltoon.

(Muista varata lisäaikaa extra koristuksille)

alk. 75€

GEELILAKKAUS (uudet) (1h/1h15min)

Sopii omalle luonnonkynnelle, ei pidennetä. Erittäin kestävä, lakkaus joka pysyy jopa 3-4 viikkoa oman kynnen vahvuuden mukaan. (Muista varata lisä aikaa extra koristuksille)

alk.65€

GEELILAKKAUS (huolto) (1h/1h15min)

Vanha väri poistetaan viilaamalla ja valitaan uusi väri asiakkaan toivoiden mukaan.

(Muista varata lisä aikaa extra koristuksille)

alk.60€

KORISTELUT

Varaa aikaa erikseen (15min), jos haluat extrakoristuksia, sekä rakennekynnelle tai geelilakaukselle. Hinta määräytyy koristeluiden mukaan.

alk.3-15€

GEELIKYNSIEN PIKAHUOLTO (30min)

Sisältää esim. reunojen siistiminen, viilaus, uusi kiiltolakka. Pikahuolto voi pidentää huoltoväliä ja siistiä kynnet esim. juhlia varten. Huom! ei sovellu huonokuntoisille kynsille.

alk. 40€

RAKENNEKYNSIEN POISTO (45min)

Sisältää kynsien sekä kynsinauhojen siistimisen ja päälle hoitolakka.

40€

GEELILAKKAUKSEN POISTO (30min.)

Sisältää kynsien sekä kynsinauhojen siistimisen ja päälle hoitolakka. 

30€

YHDEN KYNNEN KORJAUS

Yhden kynnen korjaus 15min. 

alk.12€

VARPAANKYNSIEN GEELILAKKAUS 60€

Pitkäkestoinen lakkaus joka kestää varpaankynsissä jopa 1-2kk. Suositus että kynsiä viilataan kotona niiden kasvaessa, ei saa leikata.


 Ripsipidennykset

Tulethan uusiin ripsiin ja ripsihuoltoihin ilman silmämeikkiä, jotta varattu aika ei mene silmämeikin puhdistamiseen ja liiman pysyvyys olisi paras mahdollinen. Ripsihuoltoon asiakkaan tulee pestä ripset joka kerta, muuten emme voi antaa takuuta ripsien pysyvyydelle. Jos asiakkaan ripset ovat likaiset huoltoon tullessa, pesemme ripset ennen ripsien asennusta ja otamme siitä lisämaksun.

Huomiothan että muualla huolletut ripsienpidennyksissä, sinun pitää varata pidempi huoltoaika. Otathan yhteyttä jos olet epävarma aikaa varatessasi. Muualla huolletuille ripsienpidennyksille emme anna takuuta pysyvyydestä. Ripsienpidennyksille ikäraja on K18.

RIPSIEN PESU ENNEN RIPSIHUOLTOA

Ripset pestään ennen ripsikuitujen asennusta ripsien pesuvaahdolla, joka on varta vasten tarkoitettu kestoripsille. Kestoripsiä tulisi pestä joka päivä ripsivaahdolla ja pehmeällä pesuharjalla tyvestä asti. Kestoripsien pysyvyys on huomattavasti parempi kun pesee ripset aktiivisesti pesuvaahdolla.

5-10€

VOLYYMI RIPSIPIDENNYKSET (2h15min)

Näyttävät, mutta luonnollisen kauniit ripsipidennykset volyymitekniikalla.
Kuidut istutetaan omiin ripsiin viuhka-tekniikalla, jotka liimataan erikoisliimalla. Huolto väli noin 3-5 viikkoa.

115€

VOLYYMI LYHYT HUOLTO

1h -1h 15min (huoltoväli 2-3vkoa)

70€

VOLYYMI PITKÄ HUOLTO

1h 30min (huoltoväli 3-4vkoa)

83€

KEVYET VOLYYMI RIPSET

Kevyen kauniit voluumiripset, kun halutaan enemmän kuin klassiset.

100€

RIPSIEN POISTO

Kestoripset poistetaan omalla poistoaineella, jolloin ei vahingoiteta omia ripsiä. Poistoaine heikentää liimasidosta, jolloin kuitu saadaan liutettua hellävaraisesti pois. Poiston yhteydessä voidaan kestovärjätä ripset.

25€


Purebeau Fibroblast veitsetön kiinteytys hoito

PUREBEAU Fibroblast hoito kestää n. 1-2 tuntia sisältäen konsultoinnin. Hoidon jälkeen olisi hyvä välttää aurinkoa 2 kuukautta. Siksi Fibroblast hoito on hyvä toteuttaa syksyllä tai alkuvuodesta ennen kevät aurinkoa. Hoidon jälkeen iholla on pienet suoja ruvet 3-5 päivää. Silmänympäryksiä hoidettaessa turvotusta voi olla 2-4 päivää käsittelyn jälkeen. Hoidon hinta 350-500€. Hinta määräytyy ihon alueen koon mukaan. Kotihoito tuotteet kuuluvat hintaan.

Purebeau Fibroblast yläluomi tai alaluomi.                                          alk. 350€-400€. 


Purebeau Fibroblast "harakanvarpaat" alk. 250€. 


Purebeau Fibroblast huulirypyt alk. 250€. 


 Purebeau Fibroblast Nasolabiaalit/hamsteri pussit alk 350€.


Burebeau Fibroblast kaulan kohotus 400-500€.


Burebeau Fibroblast 2-3 alueen käsittely 1000€


KESTOPIGMENTOINTI


KULMIEN KESTOPIGMENTOINTI PUUTERITEKNIIKALLA 

(ei sisällä vahvistusta, varattava erikseen 3kk sisällä).                    190€
 

KESTOPIGMENTOINTI AQUARELLI HUULET(ei sisällä vahvistusta, varattava erikseen 3kk sisällä).                                 TARJOUS 150€

KESTOPIGMENTOINTI VAHVISTUS kulmat/huulet (varattava 3kk sisällä ensimmäisestä pigmentoinnista). 90€

KESTOPIGMENTOINTI
RIPSIEN TYVITÄYTTÖ
100€

(Ei sisällä vahvistusta, varattava erikseen 3kk sisällä. Sopii kaikille silmänmalleille).


TYVITÄYTTÖ VAHVISTUS
60€ 

Eyeliner ombre TULOSSA 


Karvanpoisto

 Sokerointi Alexandria -sokerointimenelmällä, joka sopii sekä naisille ja miehille. Karvan pituus pitää olla 1-2mm vähintään, jotta sokeri tarttuu karvaan kiinni. Ethän mene saunaan, solariumiin tai hikiliikuntaan sokeroinnin jälkeen, ettei karvatuppi tulehdu.

(Sokeroinneissa veloitus työmäärän ja ajan mukaan.)

BIKINIRAJAT (HUOM vain naisille)

alk. 29€

BRASSI (HUOM vain naisille)

alk. 65€

BRASSI YLLÄPITO (4-6vk väli)

alk. 56€

KAINALOT

alk. 29€

HUULI/KASVOSOKEROINTI

alk. 14-16€