HINNASTO

HINNASTO 2023

PIDÄTÄMME OIKEUDET MUUTOKSIIN.

Guinot kasvohoidot

GUINOT HYDRADERMIE (1h15min)

Hydradermie erikoiskasvohoito sukeltaa pintaa syvemmälle. Syväkosteuttava ja ihoa vahvistava koneellinen kasvohoito. Hoidossa käytettävät ihotyypin mukaiset tehoaineet (esim.hyaluronihappo) imeytetään syvälle ihoon erityisen kaksois-ionisaation avulla. Hoidossa iholle tehdään myös happiterapiaa käyttäen hyväksi korkeataajuusvirtaa. Rentouttava tehokosteuttava erikoiskasvohoito sopii mihin vuoden aikaan tahansa naisille ja miehille.

87€

GUINOT HYDRADERMIE LIFT (1h15min) 

Todellinen Lifting -erikoiskasvohoito. Hoito muokkaa kasvonpiirteet uuteen uskoon. Konehoito-osuudessa tehdään ensin lymfakiertoa stimuloivia hoitoliikkeitä ja sen jälkeen tehokkaasti kiinteyttävä lihasstimulaatio-osuus. Käsin tehtävä hieronta rentouttaa "jumppatunnin" jälkeen. Aloita kokeilemalla kolmen kerran hoitosarjaa. Parhaisiin tuloksiin päästään kymmenen kerran hoitojaksolla. (Sarjassa suosittelemme Lift Express-hoitoa, jossa pelkkä laitehoito-osuus.)

87€

GUINOT HYDRADERMIE LIFT EXPRESS (45min)

Hoidossa tehdään tehokas pelkkä laitehoito-osuus, sopii hyvin sarjahoitoon.

55€

GUINOT AGE SUMMUM LIFT (1h15min)

Lift Summum -hoito on innovatiivinen uusi kiinteyttävä kasvohoito, josta saadaan välittömiä tuloksia kasvoilla, kaulalla ja dekolteella. Hoitoon sisältyy ainutlaatuinen yhdistelmä teho tuotteita aikuiselle naiselle.

Aktiivinen ja tehokas tupla kuorinta, aktivoiva ja rentouttava hieronta, juonteiden täsmä tuote ja erikois kasvo- ja dekoltee naamio. Lift Summum on todistettu välittömän tuloksen jo ensimäisellä hoitokerralla. Paras tulos tulee kolmen hoitokerran jälkeen, hoito suositellaan noin kerran viikkoon. Erikoishoito on tarkoitettu ikääntymisen merkkeihin, erityisesti rypyille ja juonteille. Hoito tekee ihosta tasaisemma, kirkkaamman ja napakamman tuntuisen.

(Paras hoitotulos saadaan kolmen hoitosarjalla.)

89€

GUINOT IHONPUHDISTUS (1h30min)

Puhdistava ja tehokkaasti kirkastava laitehoito sekä perusteellinen mekaaninen puhdistus epäpuhtaalle ja tukkeutuneelle iholle. Puhdistuksen jälkeen iholle tehdään desinfioiva ja rauhoittava laitekäsittely tai kevyttä kosteuttavaa hierontaa. Lopuksi ihotyypille sopiva naamio, sekä hoitovoide.

75€

GUINOT PUHDISTAVA EQUILIBRE-KASVOHOITO+ IHONPUHDISTUS

Ihon kunnon tasapaino voi muuttua hormonien, ruokavalion, stressin, ilmansaateiden, elintapojen tai elinympäristön mukaan. Tämä voi näkyä iholla kiiltelynä, laajentuneina ihohuokosina, mustapäinä ja epäpuhtauksina. Equilibre purete-kasvohoito puhdistaa ihoa ja tasapainottaa talineritystä. Ihon rasvaisuus helpottuu ja ihon sävy paranee. Vaikuttavina aineina hoidossa on zeoliitti kristallit, jotka lämmittävät ihoa ja avaavat huokosia. Papaija-uute kuorii hellävaraisesti ihoa, yhdistelmä vihreää ja valkoista savea imee epäpuhtauksia ja talia itseensä.

67€

Muut kasvohoidot

PIKAKASVOHOITO (30min)

Piristystä arkeen ja vaikka lahjaksi. Alkupuhdistus, kuorinta, naamio, tehotuotteet - voilá! Kaunis ja raikas iho nopeasti. Hoito tehdään ihon tarpeiden mukaan.

50€

PERUSKASVOHOITO (60min)

Kun kaipaat hyvää perushoitoa ihollesi, johon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, rentouttava hieronta, ihosi kaipaava naamio ja loppuvoide.

60€

KOULULAISEN IHONPUHDISTUS (alle 18v.) (1h15min)

Epäpuhtaalle, tukkeutuneelle ja puhdistusta tarvitsevalle koululaiselle. Ihonpuhdistuksessa keskustellaan oikean oppisesta ihonpuhdistuksesta samalla kun hoidetaan ihoa kuntoon. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ihon pehmityksen, mekaanisen puhdistuksen, ihon rauhoituksen ja lopuksi joko talia imevän naamion tai tehokosteuttavan naamion. Hoito viimeistellään sopivalla hoitovoiteella.

65€

KASVOHIERONTA (45min)

Rentouttava hieronta jossa hierotaan kasvot ja hartiat. Hoito sisältää tehoseerumin, sekä naamion ja hoitovoiteen ihotyypin mukaan.

50€

Timanttihionta (60min)

Timanttihionta on ihoa uudistava, tasoittava ja kirkastava erikoiskasvohoito, jonka avulla kuoritaan kuollutta pintasolukkoa. Iho on kirkkaampi, heleämpi, sileämpi ja mahdollistaa hoitoaineiden paremman tehon. Timanttihionta tasoittaa pintajuonteita, aknearpia, tasoittaa pigmenttimuutoksia ja ihon väriä.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, timanttihionnan, rentouttava kasvohieronnan, hoitavan naamion ja loppuvoiteen.

65€

Timanttihionta + ihonpuhdistus (1h30min)

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, timanttihionnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, rentouttava kasvohieronnan, hoitavan naamion ja loppuvoiteen. 

79€

Timanttihionta express 30min

Tarkoitettu vain sarjahoitona noin kerran viikossa. Suositus noin 3krt sarjahoitona tai pidempää sarjahoitona iho tyypin mukaan. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, laite osuuden ja päivävoiteen. 

40e

pHformula kasvohoidot

pHformula on ensimmäinen farmakosmeettinen tuotesarja, joka perustuu ihon uudelleen aktivoimiseen eli pinnoittamiseen kuorinnan sijaan. pHformulan ihon pinnoitusprosessi on innovatiivinen yhdistelmä kosmeettista ja lääketieteellistä ihonhoitoa. Ihon pinnoituksella on huomattavia hyötyvaiktuksia sekä etuja tavallisiin kuorintahoitoihin verrattuna. Useimmilla kuorintahoidoilla pyritään poistamaan ihosolukkoa, pinnoitushoidot puolestaan aloittavat ihosolujen kiihtyvän uudistus- ja korjaamisprosessin.

Ihon pinnoitushoitojen ainutlaatuinen toimintaperiaate perustuu tuotekehittelyn tuloksena syntyneeseen erityiseen kuljetinaineyhdisteeseen. Hoitomuodon tavoite on keskittyä kuolleen solukon poistamisen sijaan ihosulojen uudistamiseen ja uuden solukon mahdollisimman tehokkaaseen muodostamiseen.

S.P COMPLEX KIRKASTAVA KUNTOKARTOITUSKÄSITTELY

(SUOSITUS ETTÄ TEHDÄÄN ENSIMMÄISENÄ HOITONA, ennen pinnoitushoitoja)

Osana ihon kuntokartoitushetkeä tehtävä S.P. Complex herkkyystesti määrittelee ihon sen hetkisen kunnon, reaktio- ja tuntoherkkyyden. Herkkyystesti valmistelee ihoa varsinaista pinnoitushoitoa varten, avaten kuljetuskanavia sekä kevyesti kuorimalla ihon pintaa. S.P. Complex herkkyystesti tehdään ennen jokaista pinnoitushoitoa sopivan hoidon valitsemiseksi ja parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi. Herkkyystesti voidaan tehdä myös erillisenä pikahoitona ihon kunnon määrittämiseksi.

20€

V.I.T.A.C PINNOITUSHOITO

Lähes jokaiselle ihotyypille soveltuva V.I.T.A.C. C-vitamiinipinnoitus on miellyttävä, nopea ja tehokas toimenpide. C-vitamiinin (askorbiinihapon) kirkastava vaikutus tekee ihosta välittömästi heleän ja ihon pinnasta tasaisen sekä kauniisti valoa heijastavan.

60€

A.G.E PINNOITUSHOITO

Aikuiselle, ikääntyvälle iholle suunnattu pinnoituskokonaisuus silottaa olemassa olevia ikääntymisen merkkejä sekä aktivoi ihon toimintaa ja uudistumista. A.G.E. hoidoissa on mahdollista käsitellä ihoa useammilla happokerroksilla - myös paikallisesti, esimerkiksi erityisen häiritsevien alueiden kohdilta.

75€

M.E.L.A PINNOITUSHOITO

Pigmentoituvalle, kirjavan sävyiselle iholle erityisesti soveltuva M.E.L.A. pinnoitushoito sisältää ainutlaatuisen happopinnoitusnaamion, jonka vaikutusaikaa säätelemällä hoidosta saadaan eri voimakkuuksia. Supistaa ihohuokosia ja tekee ihosta napakan tuntuisen.

95€

A.C.N.E PINNOITUSHOITO

Akneen taipuvaiselle iholle tarkoitetut pinnoitushoidot puhdistavat, normalisoivat ihon toimintaa ja hillitsevät sekä ehkäisevät ihossa olevia tulehduksia. Pinnoitushoitosarjalla saadaan vakuuttavia, näkyviä tuloksia vaikean, jopa kystisenkin aknen hoidossa.

75€

C.R PINNOITUSHOITO

Herkälle, punoittavalle ja reagoivalle iholle tarkoitettu iholle tarkoitettu pinnoitushoito vahvistaa ihon toimintakykyä ja hillitsee ihon ärsytysreaktioita. Hoito sopii mainiosti myös rocasceaan (ruusufinniin) taipuvaisen ihon hoitoon. Ehkäisee punoitusta ja lehahtelua, parantaa ihon luonnollista suojamekanismia.

75€

PROTONPEN MIKRONEULAUS+PINNOITUS HOITO

Protonpen mikroneulaus on suunniteltu stimuloimaan kollageeni-induktiota ihossa. Mikroneulaus auttaa ainesosien imeytymisessä, ihon tiivistämisessä sekä nuorentamisessa. Neulaus tekee mikroskooppisia lävistyksiä ihoon, joiden tarkoitus on stimuloida ihon luonnollisen kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Mikroneulaus laukaisee parantavan prosessin ihossa, joka auttaa uudistamaan ihoa. Saat terveemmän, pehmeämmän ja kirkkaamman ihon. Hoito tasoittaa ihon sävyä sekä kiinteyttää kudosta. Hoito tehdään protonpen laitteella, ja jokaiselle hoidolle avataan uusi steriiliin pakettiin pakattu neula, joka on hoito kohtainen. Ennen jokaista hoitoa iho puhdistetaan huolellisesti. Protonpen- mikroneulauksessa käytettävä transdermaalinenseerumi valitaan asiakkaan ja ihon tarpeen mukaan. Tulokset alkavat näkyä iholla noin 4-6 viikon kuluttua hoidosta hiljalleen. Tulokset paranevat sarjahoidon myötä asteittain joten suosittelemme sarjahoitoa. Sinulle, joka haluat parantaa ihon kimmoisuutta, ulkonäköä, häivyttää juonteita, kosteuttaa ihoa, parantaa ihon rakennetta, hoitaa aknearpia , minimoida ihohuokosten kokoa Hoidon jälkeen iholla saattaa esiintyä voimakastakin ärtyneisyyttä. Tämä ärtyneisyys ja punoitus laskee yleensä vuorokauden sisällä hoidosta. Kotihoidossa on tärkeää käyttää laadukkaita kotihoitotuotteita sillä iho on vastaanottavainen hoidon jälkeen. Auringon otto on kielletty hoidon jälkeen. Iho tulee suojat aurinkosuoja voiteella spf 50. Ihon koskettelua on syytä välttää heti hoidon jälkeen. Tarkemmat jälkihoito-ohjeet saat hoidon jälkeen mukaasi. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, phformulan happo pinnoituksen, protonpen mikroneulauksen transdermaalisen seerumilla ja loppuvoiteet.

115€

HUOM!

*Iho ei saa olla ennen hoitoa palanut auringosta tai solariumista.
*Kasvojen alueelta iho karvojen poistosta pitää olla viikko väliä ennen-ja jälkeen hoidosta.
*Vältä A-vitamiini happojen käyttöä 5vrk ennen-ja jälkeen hoitoa.
*Vältä muita kemiallisia kuorintoja 2viikkoa ennen-ja jälkeen hoidon.
*Kasvojen täytepistoksia/botoxia pitää välttää 7vrk hoitojen jälkeen.
*Hoidon jälkeen tulisi välttää voimakasta hikoilua samana päivänä (saunominen, urheilu).
*Hoitoa ei tehdä jos sinulla on aktiivinen yskänrokko.
*Hoidon ennen ja jälkeen tulisi välttää solariumia,/auringonottoa 14vrk ennen- ja jälkeen hoidon.
*MUISTA käyttää pitkän hoitojakson aikana päivävoiteessa vähintään spf 30 suojakertointa.


Kestovärjäykset

RIPSIEN JA KULMIEN KESTOVÄRJÄYS

/KASVOHOIDON YHTEYDESSÄ

Sisältää kulmien muotoilun, joka tehdään juuri sinun kasvojen piirteitä korostaen.

35€/22

RIPSET/KASVOHOIDON YHTEYDESSÄ

Ripsien kestovärjäys.

25€/15€

KULMAT KESTOVÄRJÄYS

/KASVOHOIDON YHTEYDESSÄ

Kulmien värin yhteydessä kuuluu muotoilu.

25€/15

KULMIEN MUOTOILU

Muotoilu tehdää juuri sinun kasvojen piirteitä korostaen.

15€

LASH LIFT RIPSIEN KESTOTAIVUTUS

Ripsien kestotaivutus, taivutus kestää jopa 4-6 viikkoa. Taivutuksen jälkeen tehdään kestovärjäys joka kestää 4-6 viikkoa.

65€

BROWN BOOST KULMIEN LAMINOINTI

Kulmien laminointi, eli muotoillaan kulmien oma karva uuteen muotoon turvallisilla ja testatuilla taivutusaineilla. Värjätään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Karva uusiutuu 4-6vk välein, eli laminointi voidaan uusia aikaisintaan 4vk.

55€


Jalkahoidot

JALKAHOITO (1h/1h 15min)

Lämmin kylpy, kovettumien poisto, kynsien siistiminen, lakkaus ja rentouttava jalkojen hieronta.

67€

JALKAHOITO VARPAANKYNSIEN GEELAUKSELLA (1h30min)

Pitkäkestoinen geelilakkaus, joka pysyy varpaankynsissä jopa 1-2kk. Suositus että kynsiä viilataan kotona niiden kasvaessa, ei saa leikata.

85€

VARPAANKYNSIEN GEELAUS (45min)

Pitkäkestoinen lakkaus joka kestää varpaankynsissä jopa 1-2kk. Suositus että kynsiä viilataan kotona niiden kasvaessa, ei saa leikata.

49€

JALKAHIERONTA (30min)

Rentouttava jalkahieronta joko työpäivän päätteeksi tai vaikka hemmottelu lahjaksi.

35€


Vartalohoidot

HEMMOTTELEVA KOKOVARTALOHIERONTA (1h)

Hieronta rentouttaa kokonaisvaltaisesti sekä kehon että mielen ja lievittää tehokkaasti lihasjännityksiä.

63€

OSAVARTALOHIERONTA (30min)

Loistava pikahemmottelu arkikiireiden keskelle, lyhyempikin hieronta rentouttaa ja purkaa jännitteitä kehosta.

33€

AROMAHIERONTA (1h)

Aromaattisilla öljyillä rentouttavaa kevyttä hierontaa, joka toimii kokonaisvaltaisesti. Aromaattiset öljyt kulkeutuvat hengityksen ja ihon kautta kehoon, joka vie kehosta jännitteitä ja kuona-aineita. Kiihdyttää aineenvaihduntaa ja poistaa samalla nesteitä. Suositus olisi hoidon jälkeen juoda paljon vettä, jotta kuonat poistuvat kehosta, eikä suositella saunaa tai hikiliikuntaa samana päivänä.. Hoidon jälkeen olosi on levännyt ja raukea. Loistava lahjaidea.

70€

GUINOT THECNISPA 30MIN VARTALONMUOKKAUS LAITE

Alipainehieronta hajottaa sitkeää selluliittia rikkoen rasvasoluja ja pehmittäen kudoksia. Alipainehieronta stimuloi lihaksia ja aktiiviaineet sulattavat rasvasoluja biologisestI. 

42€

GUINOT TECHNISPA 45MIN VARTALONMUOKKAUS LAITE

Alipainehieronta hajottaa sitkeää selluliittia rikkoen rasvasoluja ja pehmittäen kudoksia. Alipainehieronta stimuloi lihaksia ja aktiiviaineet sulattavat rasvasoluja biologisestI. 

59€

GUINOT TECHNISPA 60MIN VARTALONMUOKKAUS LAITE

Alipainehieronta hajottaa sitkeää selluliittia rikkoen rasvasoluja ja pehmittäen kudoksia. Alipainehieronta stimuloi lihaksia ja aktiiviaineet sulattavat rasvasoluja biologisestI. 

78€


Rakennekynnet

Käytämme laadukasta ja kestävää F.Lab/Ritzyn tuotteita rakennekynsien tekemiseen ja kestäviin geelilakkauksiin. Geelilakkaukset eivät lähde liottamalla, vaan kynsihuolloissa ja poistoissa käytämme hellävaraisesti poraa/viilaa. Rakennekynsille ikäraja on K18 ja geelilakkauksille K16.

GEELIKYNNET UUDET (2h15min)

Kestävät rakennekynnet laadukkailla F.labin tuotteilla.

Kevyet koristelut kuuluvat uusien kynsien hintaan. Kynnet pidennetään muoteilla ja geeli kovetetaan led/uv-valolla. Tuloksena upean kiiltävät ja pysyvät kynnet viikkoja. Kynsien keskimääräinen huoltoväli on 4 viikkoa.

(Muista varata lisäaikaa extra koristuksille) 

95€/112€

GEELIKYNSIEN HUOLTO (1h30min)

Huoltoväli 3-4vk. Tarkoittettu rakennekynsien huoltoon.

(Muista varata lisäaikaa extra koristuksille)

alk. 67€/69€

GEELILAKKAUS (uudet) (1h/1h15min)

Sopii omalle luonnonkynnelle, ei pidennetä. Erittäin kestävä, lakkaus joka pysyy jopa 3-4 viikkoa oman kynnen vahvuuden mukaan. (Muista varata lisä aikaa extra koristuksille)

alk. 48€52€

GEELILAKKAUS (huolto) (1h/1h15min)

Vanha väri poistetaan viilaamalla ja valitaan uusi väri asiakkaan toivoiden mukaan.

(Muista varata lisä aikaa extra koristuksille)

alk.48€/52€

KORISTELUT

Varaa aikaa erikseen (15min), jos haluat extrakoristuksia, sekä rakennekynnelle tai geelilakaukselle. Hinta määräytyy koristeluiden mukaan.

alk.3-15€

GEELIKYNSIEN PIKAHUOLTO (30min)

Sisältää esim. reunojen siistiminen, viilaus, uusi kiiltolakka. Pikahuolto voi pidentää huoltoväliä ja siistiä kynnet esim. juhlia varten. Huom! ei sovellu huonokuntoisille kynsille.

alk. 30€

RAKENNEKYNSIEN POISTO (45min)

Sisältää kynsien sekä kynsinauhojen siistimisen ja päälle hoitolakka.

30€

GEELILAKKAUKSEN POISTO (30min.)

Sisältää kynsien sekä kynsinauhojen siistimisen ja päälle hoitolakka. 

20€

YHDEN KYNNEN KORJAUS

Yhden kynnen korjaus 15min. 

alk.12€


 Ripsipidennykset

Tulethan uusiin ripsiin ja ripsihuoltoihin ilman silmämeikkiä, jotta varattu aika ei mene silmämeikin puhdistamiseen ja liiman pysyvyys olisi paras mahdollinen. Ripsihuoltoon asiakkaan tulee pestä ripset joka kerta, muuten emme voi antaa takuuta ripsien pysyvyydelle. Jos asiakkaan ripset ovat likaiset huoltoon tullessa, pesemme ripset ennen ripsien asennusta ja otamme siitä lisämaksun.

Huomiothan että muualla huolletut ripsienpidennyksissä, sinun pitää varata pidempi huoltoaika. Otathan yhteyttä jos olet epävarma aikaa varatessasi. Muualla huolletuille ripsienpidennyksille emme anna takuuta pysyvyydestä. Ripsienpidennyksille ikäraja on K18.

RIPSIEN PESU ENNEN RIPSIHUOLTOA

Ripset pestään ennen ripsikuitujen asennusta ripsien pesuvaahdolla, joka on varta vasten tarkoitettu kestoripsille. Kestoripsiä tulisi pestä joka päivä ripsivaahdolla ja pehmeällä pesuharjalla tyvestä asti. Kestoripsien pysyvyys on huomattavasti parempi kun pesee ripset aktiivisesti pesuvaahdolla.

5-10€

VOLYYMI RIPSIPIDENNYKSET (2h15min)

Näyttävät, mutta luonnollisen kauniit ripsipidennykset volyymitekniikalla.
Kuidut istutetaan omiin ripsiin viuhka-tekniikalla, jotka liimataan erikoisliimalla. Huolto väli noin 3-5 viikkoa.

110€/112€

VOLYYMI LYHYT HUOLTO

1h -1h 15min (huoltoväli 2-3vkoa)

67€/69€

VOLYYMI PITKÄ HUOLTO

1h 30min (huoltoväli 3-4vkoa)

78€/80€

KEVYET VOLUUMI RIPSET

Kevyen kauniit voluumiripset, kun halutaan enemmän kuin klassiset.

95€/98€

KLASSISET RIPSIPIDENNYKSET (1h45min)

Klassisilla kestoripsillä saat luonnollisen kauniin ripsiväri efektin. Helpottaa aamujen meikkaamista ja säästät aikaa. Huoltoväli noin 3-5 viikkoa.

85€

KLASSISET LYHYT HUOLTO

45min - 1h (huoltoväli 2-3vkoa)

60€/63€

KLASSISET PITKÄ HUOLTO

1h 15min -1h 30min (huoltoväli 3-4vkoa)

68€/70€

RIPSIEN POISTO

Kestoripset poistetaan omalla poistoaineella, jolloin ei vahingoiteta omia ripsiä. Poistoaine heikentää liimasidosta, jolloin kuitu saadaan liutettua hellävaraisesti pois.

25€


Meikkaus

Silmätulehduksien välttämämiseksi, pyydän ottamaan oman ripsivärin mukaan.

PÄIVÄMEIKKI

Kevyen raikas ja kestävä päivämeikki, joka pysyy koko päivän. Meikki tehdään asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

45€

JUHLAMEIKKI

Iltajuhliin sopiva ja kestävä juhlameikki, joka tehdään asiakkaiden toivoiden mukaisesti.

65€

HÄÄMEIKKI

Häämeikki sisältää koemeikin, joka sovitaan erikseen morsiammen kanssa. Koemeikissä haetaan tyyli ja sopivat värit morsiammen toiveiden mukaan. Varsinaisena hääpäivänä tehdään täydellinen koko päivän kestävä häämeikki.

85€

FITNESS KISAMEIKKI

Fitness meikki kilpailijoille. Meikki on lavaesiintymiseen kestävä, pohja tarpeeksi tumma, näyttävä ja kaunis. Meikin teko sovittava hyvissä ajoin etukäteen ja riippuen kilpailujen paikkakunnasta onko meikin tekijä saatavilla.

85€


Karvanpoisto

 Sokerointi Alexandria -sokerointimenelmällä, joka sopii sekä naisille ja miehille. Karvan pituus pitää olla 1-2mm vähintään, jotta sokeri tarttuu karvaan kiinni. Ethän mene saunaan, solariumiin tai hikiliikuntaan sokeroinnin jälkeen, ettei karvatuppi tulehdu.

(Sokeroinneissa veloitus työmäärän ja ajan mukaan.)

SÄÄRET

alk. 37€

SÄÄRET + REIDET

alk. 65€

BIKINIRAJAT (HUOM vain naisille)

alk. 28€

BRASSI (HUOM vain naisille)

alk. 65€

BRASSI YLLÄPITO (4-6vk väli)

alk. 55€

KAINALOT

alk. 27€

KÄSIVARRET

alk. 35€

HUULI/KASVOSOKEROINTI

alk. 13-15€